Dags att redesigna hemma

      19 kommentarer till Dags att redesigna hemma

Jag är så trött på allt gammalt crap som finns i vårat hus. Nu när jag är halvtidspermitterad har jag tid att göra något åt heminredningen. Och det ska jag verkligen göra. Ut med det gamla och in med nytt fräscht minimalistiskt. Ljusa lugna färger och stilrena möbler är det jag satsar på nu. Jag handlar ofta heminredning på nätet och denna gången ska jag satsa på Stayhome Heminredning. Fantastisk svensk design från kända varumärken som Markslöjd, PR Home, Scandilock, Horredsmattan, Borganäs mfl.

Jag ska behålla vår ljusgrå hörnsoffa med divan men byta soffbord och lägga till sköna kuddar i fårskinn + ett par fina fårskinnsfällar. Med ny taklampa blir det ett jättelyft i TV-hörnan. Jag har också hittat ett snyggt vedställ i glas som passar bra framför braskaminen. Sen ska jag nog köpa en ny matta också. Den gamla är sliten i kanterna efter två katter. Nu har vi inga katter kvar och kan köpa lite mer opraktiska mattor med skön lugg. Det var helt värdelöst tidigare, samlade bara katthår i mängd och var svåra att hålla rena.

Stayhome har verkligen blivit min favoritshop när det gäller heminredning. I början hade de mest lampor, fårskinn och olika krukor och blomsterlådor. Nu har de även möbler, hemtextil, utemöbler, växthus och verktygsbänkar av olika slag. Finns alltså även nåt för gubben därhemma.

Jag är verkligen sugen på att byta ut våra gamla trädgårdsmöbler också, men det får vänta ett par år, de vi har nu är ännu så länge funktionsdugliga även om de inte är så snygga. Lite måste jag allt hålla i plånboken känns det som. Sen vill jag ha en loungesoffa till altanen och varsin utegungstol till mej och gubben. Jag har redan två självvattnande krukor och en supersnygg terrassvärmare från Stayhome. Dem är jag jättenöjd med, snygga och lättskötta prylar.

Jag tror även jag ska passa på att köpa en ny brevlåda. Vill ha en markpostlåda så att vi inte alltid behöver ha någon som tömmer postlådan när vi är borta några dagar. Tidigare behövde vi ändå alltid ha någon som kom varje dag och tog hand om katterna, men nu när de är borta behövs det inte för den saken och då vore det bekvämt att slippa trakassera grannarna med posthämtning varje gång vi vill åka bort några dagar.