Vi känner oss aldrig klara

      Kommentarer inaktiverade för Vi känner oss aldrig klara

Ett inlägg i nöd. Ja, lite så känns det. Jag gick med i denna grupp för ett bra tag sedan och har funnit otroligt mycket inspiration. Men nästan lite för mycket. För det tar liksom aldrig slut. Allas trädgårdar är så inspirerande och gör att man bara vill göra om i sin egen hela tiden. Man hittar saker som man aldrig sett förut men som hade fungerat så himla bra i trädgården. Senaste grejen var en friggebod som vi beställde från Vibostugan. Vi hade länge pratat om en friggebod att kunna bjuda över gäster till, men aldrig trodde nog varken jag och min fru att vi faktiskt skulle köpa en så pass snabbt. Men när Vibostugan visade upp sina friggebodar så blev vi tvungna att slå till.

Däremot så är det inte med negaitivitet i tonen jag skriver detta inlägg, utan snarare ett i hopp om att kunna lugna ner andra där ute. Man behöver inte alltid ha allt som alla andra har, och charmen med att ha ett hus måste väl ändå vara att man aldrig riktigt blir klar. Med andra ord så kanske det är dags för många, verkligen för oss i alla fall, att släppa känslan om att bli klar och 100% nöjd. Sätt hellre en 80% på nöjdhetsskalan som det högsta så tror jag att man på något vis anpassar sig och inte hela tiden måste ha allt.

Friggebod var däremot riktigt bra

Ja, friggeboden blev däremot så himla lyckad. Så där är vi glada att vi aldrig känner oss klara och bara fortsatte och bygga och fixa. Nu sover våra kompisar från Skåne över ofta när dem är här och barnen älskar att sova där med kompisarna. Om ni däremot är i en situation där ni aldrig blir riktigt nöjda så fokusera istället på det ni har och var tacksamma för det 🙂