Vikingtoys har leksaker som håller för leksugna barn och vikingar

      Kommentarer inaktiverade för Vikingtoys har leksaker som håller för leksugna barn och vikingar

Alla vi som har barn som inte börjat skolan än vet hur viktigt det är att hålla dem aktiva och hjälpa till att uppmuntra deras kreativitet. I mitt fall sker det genom att berätta sagor och baka tillsammans, men också genom att se till att det finns leksaker som gör leken rolig.

Det finns verkligen hur mycket leksaker som helst

Oavsett om du går in på ICA eller på en bensinstation kan du hitta leksaker. De kommer i alla storlekar, kvalitet och prisklasser. Mycket kan vara bra för stunden, men ofta blir det liggande längst ner i någon leksakslåda. Jag har också handlat leksaker på sådana ställen, men sedan ett tag tillbaka har jag en plats dit jag ofta återkommer. Vikingtoys har kanske inte världens största utbud, men å andra sidan är det som de har både rejält och robust och barnen tycker om att leka med deras leksaker både länge och väl.

Hållbarhet och kvalitet blir aldrig omodernt i min värld

Som förälder kan det ofta kännas lite olustigt när man ser på alla miljögifter och nerskräpning som finns nästan överallt, och då känns det bra att veta att Vikingtoys bara använder helt giftfria material. Och deras produkter kan återvinnas. Söker du träleksaker är kanske inte detta för dig, men deras plastartiklar håller i flera år och går mellan barnfamiljerna här i grannskapet.
En annan sak jag uppskattar är att Vikingtoys har olika åldersklasser på sina leksaker. Det är klart att det är skillnad även små barn, men det är ändå skönt med vissa riktlinjer på vad som kan vara för avancerat.
Just nu är treåringen och hans parkeringsgarage helt oskiljaktiga och jag måste erkänna att jag gärna är med och brummar runt med en liten söt röd bil jag också.