Städfirma i Linköping

      10 kommentarer till Städfirma i Linköping

Söker du städfirma i Linköping så vet jag precis vart du ska vända dig. För några månader sedan så startade nämligen jag min egen städfirma i Linköping och det har börjat riktigt bra ändå får jag lov att säga. Tankarna på egen städfirma hade jag haft i flera år men tog ett bra tag innan jag tog tag i det och verkligen började att planera min städfirma på riktigt. Det är ett väldigt stort steg, i alla fall för mig, från funderingsstadiet till att verkligen börja planera för att genomföra. Men jag tror aldrig att jag kommer att ångra det beslutet jag tog att starta egen städfirma.

Sommarjobb på städfirma

Allting startade för ungefär 5 år sedan när jag fick mitt första jobb i en städfirma i Lindköping där jag skulle hjälpa till med fönsterputsning under sommarlovet. Då gick jag på högskolan och läste till lärare men var inte direkt studiemotiverad, men jag sökte sommarjobb då jag gärna ville jobba utomhus och det fick jag ju delvis som fönsterputsare. Jag trivdes väldigt bra med detta sommarjobb men betalningen kunde varit bra mycket bättre. Men när hösten kom och det inte var lika mycket fönsterputsjobb längre så fick jag börja som timanställd på städfirman och städa efter folk som hade flyttat eller företag och jag jobbade järnet.

Egen städfirma

Jag arbetade så mycket som timanställd för att tjäna pengar att jag kom efter i skolan och beslöt mig för att hoppa av efter första året. Tänkte att jag någon gång längre fram kunde ta upp studierna igen om jag fick tillbaka motivationen, men så här i efterhand så var nog läraryrket inte min grej och det var ju bra att jag kom på det tidigt. Jag fortsatte att jobba med städning men nu på heltid och anställd till jag fick tankarna på att starta egen städfirma då underlaget och behovet fanns i Linköping och nu har jag äntligen börjat med mitt eget!