Om de inte har det på Gerdmans så behöver du det inte

      Kommentarer inaktiverade för Om de inte har det på Gerdmans så behöver du det inte

Jag och min bättre hälft är ofta ute på nätet och kikar efter allt möjligt och omöjligt som man kan tänkas behöva. Ofta är det rent skräp som man hittar, men ibland har man tur och finner en sajt eller ett företagsom man liksom bara klickar med på en gång, och för oss är ett av dessa företag Gerdmans som främst säljer varor för arbetsplatser, men det funkar lika bra hemma.

Kvalitet blir aldrig omodernt

Just tanken att ha arbetsplatsmöbler hemma kanske inte låter så lockande alla gånger, men tänker man ett varv till så ser iallafall jag det som väldigt intressant. Möbler och ting för en arbetsplats ställer ofta högre krav på kvalitet, och varför skulle man inte vilja ha det hemma?
Gerdmans är fullt av kvalitetsvaror och de börjar så sakteliga komma in i vårt hushåll också.

Det första vi handlade där var faktiskt en griffeltavla. För er som inte vet vad det är så kan man säga att det är föregångaren till nutida whiteboard tavlor. Från en tid då man använde kalkkrita att skriva med. Underbar retrokänsla för oss båda, och där skriver vi upp saker som inte får glömmas. Den är också en given samlingspunkt när barnbarnen kommer på besök.
Nästa inköp blev en samling utemöbler som de hade på rea. Därefter ett skrivbord som går att anpassa i alla möjliga riktningar och en rejäl arbetsstol.

Passar på arbete och hemma

Vi är båda såpass nöjda med produkterna från Gerdmans att vi sett till att vi har deras möbler på jobbet med. Samma skrivbord och samma arbetsstol som hemma. Känns bra med samma komfort och arbetsställning. Vi har båda kämpat för återinförandet av griffeltavlor också, men där tycker verkligen inte våra arbetsgivare som oss, tyvärr.